Omschrijving

De Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF ( 3,5 kW 12000 btu ) en de MSZ-HR50VF (5 kW 18000 btu ) single split unit wandmodel van Mitsubishi Electric , hebben een stijlvol design en de warmtepomp is te bedienen met de infrarood afstandsbediening voorzien van timerfunctie.

WiFi is optioneel beschikbaar voor 100 euro incl. montage.  Met deze single-split airco kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen en verwarmen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis reguleren, en wordt de ruimte door de speciale antiallergeen en antivirus luchtfilter van alle verontreinigingen ontdaan, waaronder ook nare luchtjes, sigarettenrook, pollen, stof en andere microdeeltjes zoals bacteriën en schimmels.

Met deze Mitsubishi Electric MSZ-HR single-split wandmodel airconditioning creëert u dus het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Het klimaatsysteem heeft een laag energieverbruik dankzij het milieuvriendelijke R32 koudemiddel met een een energielabel van A++/A+ met 2,44 EER en 3,48 COP.

Het geluidsniveau van de airconditioning is daarnaast uiterst laag met 27/30/37/46 dB, waardoor u nagenoeg niets merkt van de airco in huis.