Omschrijving

Daikin is een A-KWALITEIT Aircosysteem met een laag energieverbruik en aangenaam comfort in koude en warme dagen!. Het vlakke, stijlvolle voorpaneel verleden uitstekend in elk interieur en is eenvoudiger te reinigen.

De kleur van de Daikin binnenunit is mat wit! Daikin kiest voor de milieuvriendelijke R-32 koudemiddel om het milieu te reduceren dankzij het hoge energierendement. Online-bediening: bedien uw airco systeem vanuit u luie stoel of waar ter wereld u ook bent via een wifi-app , te verkrijgen tegen meerprijs van € 100 incl montage. Ideaal voor gebruik in elke ruimte, zowel bij u in huis, als bij u op kantoor op u werkplek, veel units zijn uitgerust met een groothoek luchtstroomsysteem, evenals een automatische draaischuif, waardoor de luchtstroom naar elke hoek van een kamer kan worden uitgebreid.

Ontworpen om kleine tot middelgrote applicaties te verwarmen of te koelen, biedt de Daikin serie een artistieke en moderne airconditioningoplossing. Voorzien van een soepele, vlakke paneelafwerking met een luchtinlaat aan de bovenkant die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook helpt om het geluid te verminderen omdat het warmtewisselaargebied volledig is bedekt. Bevat ook een Auto-herstartfunctie voor kritieke applicaties en LED-temperatuurweergave.

De Daikin Splitmodel 3,5 kW en 5 kW buitenunit is uitgerust met een swingcompressor, een geluidsarme en een energiezuinige werking. De discrete, robuuste Daikin-buitenunit kan eenvoudig worden gemonteerd op een dak, een terras of gewoon tegen de buitenmuur Fluisterstille werking, vanaf amper 20 dB (A) Online-bediening (optioneel): bedien uw airco binnenunit vanaf elke locatie via een app, uw lokale netwerk van het internet, en volg uw energieverbruik Seizoens rendement tot A ++ in koel- en verwarmingsmodus Eigentijds ontwerp voor montage op muur, bespaart ruimte.

De compacte afmetingen van de airco-unit maken hem ideaal voor renovatieprojecten, vooral voor installatie boven deuren Kies voor het R32 koelmiddel om de milieu-impact met 68% te reduceren in vergelijking met R-410A systemen.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.